• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Vilten tas – shopper

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een drukknoop en een plastic bodeminleg.

Handvat

2 aangestikte vilten lussen van 30/65 x 2,5 cm.

Materiaal

220 grs. vilt

Kleuren

Licht-grijs, donker-grijs, zwart of bordeaux-rood. ook verkrijgbaar, oranje en blauw (meerprijs) Vanaf 6000 stuks hebt u keuze uit een 100 vilt-tas-kleuren.

Bedrukking

Zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

De vilten tas is een mooie luxe tas die voor iedereen past. De vilten tas heeft een warme en luxe uitstraling, kan hergebruikt worden, is duurzaam en ziet er stoer en toch elegant uit.

Lees meer over Vilten tas – shopper »»

Extra uitleg: Vilten tas – shopper

Duurzame vilten tassen met aangestikte vilten lussen voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in 220grs. vilt met een drukknop en plastic bodeminleg.

Vilten tassen laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks op bestaande draagtassen uit voorraad.
Vilten tassen worden door middel van zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren en zijn leverbaar uit voorraad in 2 formaten en maar liefst 6 verschillende materiaalkleuren: zwart, lichtgrijs, donkergrijs, blauw, oranje en bordeaux rood.

Voor ingekleurde vilt is de minimale oplage 2.000 stuks, leverbaar op 12 – 14 weken.
Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, zelfs full colour print is dan mogelijk.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon