Bedrukte draagtas

Draagtassen zijn beschikbaar in talloze materialen en uitvoeringen. Het voordeel van een bedrukte draagtas is dat het de perfecte reclame is voor uw naamsbekendheid. Zo wilt u graag dat uw luxe papieren tas met uw logo gezien wordt op straat als de consument bij u aankopen heeft gedaan. Of als uw bedrijf tentoonstelt op een beurs dan wenst u uiteraard dat men met uw herlenbare en herbruikbare shopper tas over de beurs loopt.

Het mooie van draagtassen is dat elk gewenste uitvoering en bedrukking gerealiseerd kan worden. Heeft u al eens nagedacht welk draagtas past bij uw huisstijl? Herbruikbare draagtassen zoals PP woven shopper tassen, sterke jute tassen en milieuvriendelijke canvas tassen worden veelvuldig gebruikt. Men gebruikt deze herbruikbare tassen om mee te gaan shoppen, om de strandspullen in te doen of om boodschappen mee te doen. Dit zorgt voor optimale marketing activiteiten.

Heeft u liever een iets goedkopere draagtas? Dan bieden wij u zowel plastic draagtassen aan als papieren kraft draagtassen. De plastic tassen zijn uitvoerbaar met een lus of een uitgestanst handgreep. De papieren tassen zijn uitvoerbaar met gedraaide koorden, platte lussen of met geknoopte katoenen/PP koorden ( de luxuezere variant).

Luxe draagtassen worden meestal voor speciale gelegenheden gebruikt. U kunt dan denken aan een goody bag bij bvb een ladies night, een speciaal event, een evenement of bij aankopen vanaf een bepaald bedrag. Trendy luxe draagtassen zijn bijvoorbeeld: de vilten draagtassen, de luxe bowling bags en de sailor bags (gemaakt van gevlochten papiervezels). De luxe tassen hebben als toegevoegde waarde dat uw bedrijf een winkel een exclusieve uitstraling krijgt.

Is de zomer, gaat u op vakantie naar een warm oord, verkoopt u gekoelde producten? Dan is de koeltas de perfecte tas voor u. Koeltassen zijn beschikbaar in twee varianten, namelijk de classic plastic koeltassen en de luxe koeltassen. Deze laatste is beschikbaar in gelamineerd non woven, in PVC en in polyester. De binnenzijde van de koeltassen zijn voorzien van een cooling foam.

Verkoopt u in uw winkel kleding zoals kostuums en jurken? Een kledinghoes is dan een must. Uw klanten naar buiten laten gaan met een bedrukte non woven kledinghoes is niet alleen goede reclame, het is ook een extra service die u uw klant aanbiedt. De non woven kledinghoezen kunnen worden voorzien van diverse extra’s zoals een ritssluiting, lussen, drukknopen en een opbergvak.

Alle draagtassen zowel bedrukte als onbedrukt beschikbaar. Wilt u een bedrukte draagtas met uw logo? Dan bent u bij Peropack aan het juiste adres !

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Ruime keuze en mogelijkheden
  • Uitstekende service
  • Snelle levering