• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Doggy bag

Beschrijving

Uitvoering

Blokbodemzak zonder draaglussen

Materiaal

gerecycled kraft papier (70gr)

Kleuren

Bruin

Min. oplage

250 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

De welgekende doggy bag in bruin kraft papier. Deze foodiebag is vlot in elkaar te vouwen, gemakkelijk te vullen en goed af te sluiten. De blokbodem geeft deze bruine zak extra stevigheid en zorgt dat hij mooi rechtop blijft staan.

Lees meer over Doggy bag »»

Extra uitleg: Doggy bag

Gemakkelijk meenemen
Met deze doggybag nemen je gasten hun overgebleven vlees, vis, pizza, groenten of ander voedsel gemakkelijk mee naar huis.

Stevige blokbodemzak
De stevige papieren doggybag is toepasbaar in elk type restaurant. De doggy bag is vlot in elkaar te vouwen, gemakkelijk te vullen en goed af te sluiten. De blokbodem geeft deze bruine zak extra stevigheid en zorgt dat hij mooi rechtop blijft staan.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon