• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Verzendverpakkingen bedrukken

Steeds meer winkel stappen over op online verkoop. Bent u een traditionele winkel met een webshop, of bezit u een webshop dat zich compleet op online verkoop richt? Dan is het natuurlijk essentieel om klanten aan uw merk te binden.

Zowel grote als kleine webshops kiezen er dan ook voor om verzendverpakkingen te laten bedrukken in een huisstijl, met een logo, of zelfs met een compleet unieke uitpak ervaring. Op die manier weten klanten dat ze een pakket van uw winkel ontvangen en krijgen ze een veel positiever beeld van uw merk.

Nu denken veel winkeleigenaren dat postdozen bedrukken, verzenddozen bedrukken of een postdoos op maat heel duur is. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn!

PeroPack is al bijna 30 jaar de expert op het gebied van drukwerk zoals luxe verzendverpakkingen. Wij hebben dan ook al professionele dozen, verpakkingen, verzendzakken en meer gemaakt voor zowel grote namen als lokale bedrijven.

PeroPack zorgt voor een professionele uitstraling

Als online bedrijf is imago ontzettend belangrijk. Wij snappen daarom goed dat u een verzenddoos of verzendverpakking wilt hebben die er luxe uitziet, uw merk uit kan dragen,

Op deze pagina vindt u de meest bestelde producten op het gebied van verzenddozen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Wat u ook zoekt, wij bij PeroPack kunnen het leveren, compleet gedrukt in uw stijl en met uw logo. Onze dozen en zakken komen in verschillende maten, zodat uw product precies past. Natuurlijk bieden wij ook bedrukte verzendtassen en bedrukte verzendzakken die precies door de brievenbus passen.

Wilt u postdozen kopen of een luxe verzendverpakking op maat bestellen, maar staat uw idee niet tussen onze producten? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen allerlei soorten verzenddozen bedrukken, in bijna alle maten en vormen. Onze adviseurs werkt graag met u samen om uw verpakking te realiseren.

 

De beste oplossing voor grote en kleine oplages

Verzendverpakkingen zijn een kostenpost waar webwinkels en bedrijven liever zo min mogelijk aan kwijt zijn. Logisch, het is immers een product dat u éénmalig verstuurd. Toch is het belangrijk dat uw pakket of zak stevig en professioneel is. U wilt immers niet dat het product tijdens transport kapot gaat, of dat de klant een goedkope indruk krijgt van uw bedrijf.

Daarom bieden wij altijd de beste oplossing voor zowel grote als kleine oplages. Wij geloven namelijk dat iedereen, van multinational tot lokale onderneming toegang moet hebben tot professioneel drukwerk. En met bijna 30 jaar ervaring weten wij precies hoe wij dat voor u moeten realiseren.

NIEUW!! Digitale druk in full colour / CMYK bedrukt (op de deksel) vanaf 100-stuks bedrukt: Verzenddoos ,luxe verzenddozen en nog veel meer…..

 

Ook voor onbedrukte verzendverpakkingen

Heeft u geen bedrukte verzenddozen, zakken of enveloppen nodig? Dan kunt u bij PeroPack ook terecht voor onbedrukte verzendverpakkingen. Zo bieden wij blanco bubbelenveloppen en  verzenddozen,  maar ook luchtkussenfolie om uw producten te beschermen tijdens transport. U vindt ons gehele aanbod aan onbedrukte verzendverpakkingen op deze losstaande pagina.

 

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Ruime keuze en mogelijkheden
  • uitstekende service
  • Snelle levering
Right Menu Icon