• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Bio afbreekbaar plastic

Beschrijving

Uitvoering

Leverbaar in elke gewenste uitvoering

Handvat

uitgestanst handvat, koorden of lussen

Materiaal

Biologisch afbreekbare folie

Bedrukking

flexodruk

Min. oplage

3000 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Afbreekbare plastic tassen worden gemaakt van plastic folie waarbij een stof EPI® is toegevoegd, deze oxo-biodegradable technologie.zorgt ervoor dat de plastic tas na verloop van tijd biologisch wordt afgebroken door een reactie van deze folie en UV straling tot er water, kooldioxide en biomassa overblijft.

Lees meer over Bio afbreekbaar plastic »»

Extra uitleg: Bio afbreekbaar plastic

Het afbreken van het plastic is afhankelijk van de omstandigheden waarin het plastic zich bevindt, zoals temperatuur, vochtigheid en luchtconditie. Het beste is natuurlijk om de plastic tas bij het plastic afval voor recycling aan te bieden, maar mocht dit niet gebeuren wordt deze plastic tas sneller door het milieu afgebroken.

Afbreekbare plastic draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 3.000 stuks. Deze milieuvriendelijke draagtassen zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen. Zo kunt u zelf de uitvoering, formaat en hengsels bepalen. De tassen zijn leverbaar in de uitvoering met uitgestanst handvat of met aangesealde lussen, zowel in een vlak model als een uitvoering met bodem en/of zijvouw.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Rechtermenu pictogram