• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Take away plastic

Take away plastic

Veelzijdige plastic take away of snacktassen worden volledig op maat gemaakt en zijn voor elke take-away maaltijd geschikt, van gebak, slagroomtaart, bereide gerechten tot een sushi-box.

Take Away draagtassen in plastic zijn bruikbaar voor vele doeleinden in afhaalpunten en take-away-food winkels, bijvoorbeeld in cafetaria’s, sushi-bars, bakkerijen en taartshops, delicatessenzaken en traiteurs.

Plastic take away of ook snacktassen genoemd kunnen van diverse soorten plastic in verschillende diktes worden vervaardigd. Dit type draagtassen kenmerken zich door een extra brede bodem- en zijvouw waardooor ze zeer geschikt zijn voor de take-away-food branche en overige catering toepassingen.

 

Deze plastieken draagtassen zijn direct leverbaar, ook in kleinere hoeveelheden, bestel deze via onze draagtassen-webshop.

Wilt u bedrukte papieren plastieken take away zakken? Ga dan naar deze pagina >>

Leveringsvoorwaarden

Op alle leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van PeroPack van toepassing. Deze kunt u bij ons opvragen.

De genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief BTW. Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen. Na uw bestelling ontvangt u per mail de factuur. Na ontvangst van de betaling zullen de goederen, mits op voorraad, binnen 3 - 5 werkdagen geleverd worden. Voor eventueel snellere leveringen kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Bij orders onder de €1350,00 worden vracht- en administratiekosten in rekening gebracht.
Alle leveringen boven €1350,00 worden franco geleverd.

Typefouten, wijzigingen in de afgebeelde artikelen, omschrijving, voorwaarden en prijzen in de online catalogus zijn voorbehouden.

Aanbiedingen en artikelen in de opruiming gelden zolang de voorraad strekt.
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de originele artikelen.

Het is mogelijk dat er een afbeelding getoond wordt en dat er geen voorraad aanwezig meer is.

Right Menu Icon