• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

jouw unieke artikel verdient een luxe en eigentijdse verpakking!

Als professionelen sinds 1992 zijn wij experten in het gebied van verpakking. We gaan samen met uw op zoek naar een passende en geschikte emballage en afwerking voor uw artikel.
Een gepersonaliseerde verpakking verhoogt uw beeldimago en zorgt ervoor dat klanten weten waarvoor u naam staat.
We bieden een grote aanbod aan van allerlei soorten geschenkverpakkingen, zo zorgen wij ervoor dat u steeds een geschikte geschenkverpakking kan vinden.
Giftcardhouders – verpak uw giftcard in het meest aantrekkelijke en eigentijdse doosje.
Geschenkenveloppen – Geef uw brieven en uitnodigingen een professionele uitstraling.
Geschenktassen – Glanzend of met een strikje, gelamineerd of met een klep, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga voor de ultieme ervaring en verpak uw artikelen in een luxe geschenkzakje,
Luxe geschenkdozen – Maak je artikel compleet met een luwe doos. Alle formaten en afwerkingen zijn mogelijk, zo creëren we voor uw product het perfecte doosje.
Satijnen zakjes – Uiterst interessant als cadeauverpakking, daarnaast biedt het satijnen zakje bescherming aan voor accessoires, schoenen, juwelen en brillen.

Ieder van onze producten wordt speciaal voor u gemaakt. U kunt dus altijd zelf bepalen (of ons om advies vragen) van welk materiaal uw doos gemaakt moet worden. Kies zelf het type papier, het gewicht, de kleur, de afwerking en natuurlijk ook de bedrukking.

Wij bedrukken namelijk zowel de binnen als buitenzijde van uw luxe bedrukte doos, en kunnen zelfs een compleet unieke inlay voor u ontwerpen en leveren.

Daarnaast is het ook mogelijk om een druktechniek te kiezen die het beste bij de uitstraling van uw product past.

WIJ MAKEN UW UNIEKE IDEE WERKELIJKHEID

Heeft u een bepaalde ervaring die u wilt creëren door verpakkingen te bedrukken, maar staat dit niet tussen onze producten? Geen probleem! Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Dan zullen wij persoonlijk met u meedenken hoe wij uw idee werkelijkheid kunnen maken.

ter informatie: costum-made MOQ 500 stuks / Levertijd ca. 15-16 weken, na goedkeuring drukproef /  Bij een ongewijzigde herhaal order ca. 12 weken.

OOK VOOR ONBEDRUKTE LUXE DOZEN

PeroPack is natuurlijk uw nummer één plek voor bedrukte luxe dozen en om verpakkingen te bedrukken. Maar wist u dat wij ons assortiment ook onbedrukt aanbieden? Bent u op zoek naar blanco dozen, of wilt u zelf liever cadeauverpakkingen bedrukken? Dan vindt u hier ons aanbod van alle luxe verpakkingen, ieder in meerdere beschikbare maten.

 

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Ruime keuze en mogelijkheden
  • uitstekende service
  • Snelle levering
Rechtermenu pictogram