• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Papieren wijntassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een uitgestanst hanvat met omslagversterking en bodemkarton

Materiaal

180 grs. wit of bruin kraft papier

Kleuren

1 tot en met 4 kleuren of 100% full-colour in offsetdruk

Bedrukking

offset druk

Min. oplage

250 Stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Papieren wijntassen draagtassen met uitgestanst handvat zijn verkrijgbaar 180 grs. papier. Daarnaast worden deze tassen voorzien van een omslagversterking en bodemkarton waardoor deze luxe papieren tassen relatief veel gewicht kunnen dragen. Deze uitgestanst papieren wijntassen kunt u laten bedrukken met uw eigen logo of kleurcode. Deze flessentassen kunnen bedrukt worden met 1 tot 4 kleuren of zelfs in offsetdruk tot full colour. Ook kan de bedrukking zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom naargelang uw wensen. Elk gewenst formaat is mogelijk , voor 1 , 2 en 3 flessen wijn of champagne in te verpakken als geschenk of uw reclame.

Lees meer over Papieren wijntassen »»

Extra uitleg: Papieren wijntassen

Uw logo kunt u extra laten opvallen door middel van embossing, debossing, SPOT UV of hotstamp. U kunt ervoor opteren om deze tassen onbewerkt te laten of af te werken met een mat of glans laminaat. Deze worden gemaakt van 180grs wit of bruin kraft papieren en is ook mogelijk uit milieuvriendelijke FSC papier te vervaardigen.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon