• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Papieren wijntassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van papier gedraaide koorden in tassenkleur

Materiaal

120 grs , 170grs afhankelijk van formaat in wit of bruin kraft papier

Kleuren

tot 4 PANTONE kleuren (geen raster of doodlopend bedrukking)

Bedrukking

Zeefdruk of Flexodruk

Min. oplage

100 Stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Papieren wijntassen met papieren gedraaid handvat. Verkrijgbaar in 120grs wit of bruin papier. De papieren flessentassen kunt u laten bedrukken met uw eigen logo of kleurcode.

Lees meer over Papieren wijntassen »»

Extra uitleg: Papieren wijntassen

Heeft u supper snel of kleine oplages nodig bedruk of onbedrukt? Wij hebben verschillende formaten op voorraad, onbedrukt of worden deze op 10 werkdagen, en zelfs binnen 72 uur bedruk aan de voor en achterzijde. raster of afloopend bedrukking niet mogelijk.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon