• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Postdozen

Beschrijving

Uitvoering

Plano geleverd, voorzien van een klepsluiting

Materiaal

A.) 450 grs. karton B.) 550 grs. karton C.) 650 grs. karton

Kleuren

Wit, bruin, zwart, rood, aqua blauw, appel groen, fuchsia of zilver

Bedrukking

Zeefdruk/offset

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u een webshop? Met deze dozen beschermt u uw artikelen tijdens de verzending optimaal. De postdozen worden gemaakt van golfkarton. Het golfkarton vangt de eerste schokken en stoten op.
De buitenzijde van doos kan in full colour worden bedrukt.
De postdozen kunnen in alle denkbare formaten geleverd worden en uiteraard in het standaard formaat dat nog door de brievenbus past.

Lees meer over Postdozen »»

Extra uitleg: Postdozen

Verzenddozen zijn uiterst interessant voor al wie een webshop of webwinkel uitbaat en producten online verkoopt. De buitenzijde van doos kan in full colour worden bedrukt met logo, afbeelding en/of tekst.

ze zijn leverbaar in brievenbusformaat en in elk gewenst formaat.

Onze verzenddozen zorgen er voor dat de goederen die u opstuurt, veilig en snel hun bestemming bereiken. De postdozen worden gemaakt van golfkarton. Het golfkarton vangt de eerste schokken en stoten op. .Ze voldoen wat formaat betreft aan de vereisten van de post.

De verzenddozen zijn mooi en gemakkelijk en herkenbaar met uw logo er op.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon