• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Juca draagtassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een bodemvouw

Handvat

2 katoenen hengsels van 50 x 4 cm

Materiaal

Binnenzijde katoen, buitenzijde geweven jute

Kleuren

Rood, Zwart of Donkerblauw

Bedrukking

Zeefdruk tot 4 kleuren.

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Deze oerdegelijke draagtassen zijn vervaardigd van een combinatie van geweven jute aan de buitenzijde en katoen aan de binnenzijde. Deze katoenen binnenzijde beschermd tegelijk ook de inhoud van de tas. Voorzien van 2 katoenen hengsels.

Lees meer over Juca draagtassen »»

Extra uitleg: Juca draagtassen

Juca draagtassen hebben een geweven structuur aan de buitenzijde en een katoenen binnenzijde om de inhoud optimaal te beschermen.. De bovenzijde van de draagtas is omgeslagen voor extra draagkracht. De katoenen draaglussen zijn aan de buitenzijde van de tas bevestigd met een dubbel stiksel voor extra duurzaamheid.

Wil u deze tas laten bedrukken met uw eigen logo of een persoonlijke boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks in zeefdruk en dat tot 4 kleuren op bestaande draagtassen uit voorraad. Levering binnen 3 of 10 werkdagen is mogelijk, mits een toeslag.

Wilt u deze draagtassen op een ander formaat laten maken en volledig aan uw wensen personaliseren? Dan kunnen wij de door u gewenste tassen laten vervaardigen met een minimum oplage van 1.000 stuks. Levertermijn van 12 – 14 weken.


Minimum oplage

Minimum oplage 100st.: deze kleine oplage worden op bestaande draagtassen (formaat 45×45+2x3cm) gedrukt met PMS-kleuren aan voor- en achterzijde en niet aflopend. Ook kunnen sommige raster en/of sluitwerken een probleem vormen.  Kleine oplages met levering 3 à 10 werkdagen zijn mits meerprijs.

Vanaf 1000 stuks zijn deze Juca draagtassen verkrijgbaar in elk gewenst formaat, met levertermijn van 12 – 14 weken.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon