• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Luxe autolockbodem verzenddozen

Beschrijving

Uitvoering

De dozen worden plano aangeleverd met autolockbodem.

Materiaal

Bruin golfkarton

Kleuren

1 tot 4 kleuren

Bedrukking

Offset

Min. oplage

500 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen.

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Bent u op zoek naar verzenddozen die u veel tijd en handelingskosten zal besparen? Kies dan voor de luxe Autolockbodem verzenddoos. De bodem wordt automatisch gevouwen bij het opzetten. Zo kan je die gemakkelijk en snel in elkaar zetten.

Daarnaast kan je die volledig personaliseren in alle gewenste maten.

Lees meer over Luxe autolockbodem verzenddozen »»

Extra uitleg: Luxe autolockbodem verzenddozen

Verzenddozen zijn uiterst interessant voor al wie een webshop of webwinkel uitbaat en producten online verkoopt. De buitenzijde van doos kan in full colour worden bedrukt met logo, afbeelding en/of tekst.

Deze dozen zijn voorzien van een autolockbodem, wat maakt dat ze erg snel in elkaar te zetten zijn. De bovenzijde is voorzien van een T-stukje aan de bovenzijde, welke in de zijkant kan worden geschoven. Hiermee sluit de doos netjes af.

Onze verzenddozen zorgen er voor dat de goederen die u opstuurt, veilig en snel hun bestemming bereiken. Ze worden gemaakt van golfkarton, die vangt de eerste schokken en stoten op. Ze voldoen wat formaat betreft aan de vereisten van de post.

De verzenddozen zijn mooi en gemakkelijk en herkenbaar met uw logo er op.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon