• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Amerikaanse vouwdoos

Beschrijving

Uitvoering

De dozen worden plano aangeleverd met kleppen aan de boven- en onderkant.

Materiaal

Bruin golfkarton

Kleuren

1 tot 4 kleuren

Bedrukking

Offset

Min. oplage

500 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u een webshop? Met deze verzenddozen beschermt u uw artikelen tijdens de verzending optimaal. De buitenzijde van doos kan in full colour worden bedrukt.

De verzenddozen kunnen in alle denkbare formaten geleverd worden en uiteraard in het standaard formaat dat nog door de brievenbus past.

Lees meer over Amerikaanse vouwdoos »»

Extra uitleg: Amerikaanse vouwdoos

Verzenddozen zijn uiterst interessant voor al wie een webshop of webwinkel uitbaat en producten online verkoopt. De buitenzijde van doos kan in full colour worden bedrukt met logo, afbeelding en/of tekst.

Deze dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten door simpelweg 2 kleppen aan de boven- en onderkant naar elkaar te vouwen. Op deze manier heeft u in een handomdraai mooie verzenddozen.

Onze verzenddozen zorgen er voor dat de goederen die u opstuurt, veilig en snel hun bestemming bereiken. De verzenddozen worden gemaakt van golfkarton. Het golfkarton vangt de eerste schokken en stoten op.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Right Menu Icon