• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Plat handvat draagtassen

Beschrijving

Handvat

Voorzien van 2 papieren platte lussen

Materiaal

70, 80, 90 of 100 grs. wit, bruin of gerecycled kraft papier

Bedrukking

Zeefdruk / Flexodruk

Min. oplage

250 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij deze draagtassen in 6 – 8 weken leveren.
Deze draagtassen drukken wij vanaf rol waardoor het mogelijk is om deze draagtassen rondom kwalitatief te bedrukken.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn dringend een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld de opening van uw zaak, een beurs of een ander event?
Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren

Deze te bedrukken draagtas is voorzien van een plat handvat uit papier. Omwille van de interessante prijs wordt deze vaak gebruikt voor scholen, overheden en instellingen.

Er zijn meerdere formaten met extra brede bodem beschikbaar. Tot 6 kleuren opdruk mogelijk, full color.

Ook kleine afnames zijn mogelijk  in verschillende formaten, vraag voor meer details een passende prijsofferte aan via onderstaande knop. Wanneer u vragen heeft, aarzel niet contact te nemen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Zoekt u “Take Away” draagtassen? Klik dan hier

Lees meer over Plat handvat draagtassen »»

Extra uitleg: Plat handvat draagtassen

De papieren draagtas is een meer milieuvriendelijk alternatief voor uw plastic draagtas. Deze papieren draagtassen met platte handvaten zijn eenvoudig en budgetvriendelijk. De scherpe prijs maakt deze tas ideaal als promotiemiddel.

De zowel in witte, bruine als gerecycelde kraft verkrijgbare tas kan bedrukt worden met uw logo of tekst. Afhankelijk van de gewenste draagkracht voorzien we de tas in 70 tot 100gr.

Deze papieren draagtassen zijn ook te verkrijgen met een voorgedrukt design, bekijk de papieren draagtassen met opdrukdesign hier >>

Vraag meer info over de mogelijkheden. Wens je eerder een papieren draagtas met katoenen koord? Bekijk dan zeker de luxe papieren draagtassen.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Right Menu Icon