• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Luxe papieren draagtassen

Beschrijving

Handvat

Voorzien van PP, katoen of satijnen koorden

Materiaal

130 tot 230grs. wit of bruin papier

Bedrukking

Offset druk

Min. oplage

250 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Gaat u voor luxe en stijl, dan is deze luxe papieren draagtas perfect voor u!
De luxe papieren tassen kunnen wij creëren volgens uw smaak, naargelang uw product, stijlvol en luxueus, of hip en trendy.

Een enorme keuze aan bedrukking, afwerking, handvatten en formaten maken dit mogelijk. Voor het handvat hebt u ruime keuze: katoen of PP of satijnen lint, aangepast aan uw PMS opdrukkleuren. Het is ook mogelijk deze luxe tassen te lamineren: mat of blinkend.

Deze tassen kunnen ook perfect gebruikt worden als goodiebag voor opendeurdagen, evenementen of thema-avonden.

 

Lees meer over Luxe papieren draagtassen »»

Extra uitleg: Luxe papieren draagtassen

De Roma luxe draagtassen zijn de meest luxueuze papieren tassen die verkrijgbaar zijn en die uw product en naamsbekendheid een extra elan geven.

De luxe papieren draagtassen voorzien worden van PP, katoenen of satijnen koorden van +/-50 cm lang wat bijdraagt tot hun uitstraling.

Deze luxe papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in deze diktes: 130 tot 230 grs. papier. Daarnaast worden deze tassen voorzien van een omslagversterking en bodemkarton waardoor deze luxe papieren tassen relatief veel gewicht kunnen dragen.

U kunt ervoor opteren om deze tassen onbewerkt te laten of af te werken met een mat of glans laminaat. Deze luxe papieren tas kan indien gewenst ook voorzien worden van een derde hersluitbare satijnen sluitlint tussen de handvaten.

De luxe papieren draagtassen kunt u laten bedrukken met uw eigen logo of kleurcode. Deze luxe tassen kunnen bedrukt worden met 1 tot 4 kleuren of zelfs in full colour. Ook kan de bedrukking zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom naargelang uw wensen.

Uw logo extra laten opvallen kan door middel van embossing, debossing, SPOT UV of hotstamp.

 

 

 


Minimum oplage

Minimum oplage 250 st.: deze kleine oplage zijn ook te verkrijgen in elk gewenst formaat en uitvoering. Kleine oplages met levering 15 werkdagen zijn mits meerprijs.

Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas vervaardigen in meerdere locaties en verschillende levertermijnen.

De gunstigste prijs is deze met de levertermijn 10 – 12 weken

 

Schrijf een review


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon