• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Vilten tas – boodschappentas

Beschrijving

Handvat

2 vilten lussen van 50 x 2,5 cm.

Materiaal

400 grs. vilt

Kleuren

Lichtgrijs, donkergrijs of zwart.

Bedrukking

Zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

De vilten tas is een mooie luxe tas die warmt en luxe uitstraalt. Een vilten tas kan hergebruikt worden, is duurzaam en ziet er stoer maar toch elegant uit.

Lees meer over Vilten tas – boodschappentas »»

Extra uitleg: Vilten tas – boodschappentas

Duurzame vilten boodschappentas voorzien van 2 luxe vilten handvat voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in 400grs. vilt. Een lange levensduur, gekoppeld aan een aantrekkelijk prijsniveau maakt deze vilten draagtas tot interessante reclametassen met een draagkracht van ca. 8kg.  De vilten boodschappentas zijn zeer leuke tassen die voor iedereen passen.

Een Vilten boodschappentas laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks op bestaande draagtassen uit voorraad. Een Vilten tas wordt door middel van zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren en zijn leverbaar uit voorraad in 2 formaten en maar liefst 3 verschillende materiaalkleuren: Lichtgrijs, donkergrijs of zwart

Voor ingekleurde vilt is de minimale oplage 300 stuks, leverbaar op 12 – 14 weken. Vanaf 300 stuks kunnen we deze tas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, zelfs full colour print is dan mogelijk.

 


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon