• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

VERZENDZAKKEN KLEDING

Geef uw bedrijf een enorme meerwaarde door jouw verzendzak te personaliseren met eigen logo of boodschap.
Zichtbaarheid en merkimago verhogen dat doe je met bedrukte verzendzakken kleding.

Verzendzakken kleding vervaardigd uit verschillende materialen in alle formaten en stijlen.

jouw unieke artikel verdient een luxe en eigentijdse verzendverpakking!

Als professionelen sinds 1992 zijn wij experten in het gebied van verpakking. We gaan samen met uw op zoek naar een passende en geschikte emballage en verpakking voor uw artikel.
Een gepersonaliseerde verzendzak verhoogt uw beeldimago en zorgt ervoor dat klanten weten waarvoor u naam staat.
We bieden een grote aanbod aan van allerlei soorten verzendverpakkingen, zo zorgen wij ervoor dat u steeds een geschikte verzendzak kan vinden.

Papieren verzendzakken kleding – De papieren verzendzakken zijn ideaal voor webshop-eigenaars en breed toepasbaar. Door de brede plakstrip zijn de zakken heel eenvoudig te sluiten. Ze zijn sterk en ecologisch gemaakt van duplex kraft.

Verzendzakken kleding plastieken – Deze verzendzakken zijn de ideale combinatie tussen een plastic tas en een verzendzak. Een verzendtas heeft het model van een plastic tas met aan de onderzijde een plakstrip voor verzending. Gemaakt van COEX plastic om uw artikelen te beschermen tijdens de verzending.

WIJ MAKEN UW UNIEKE IDEE WERKELIJKHEID

Heeft u een bepaalde ervaring die u wilt creëren door verzendverpakkingen te bedrukken, maar staat dit niet tussen onze producten? Geen probleem! Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Dan zullen wij persoonlijk met u meedenken hoe wij uw idee werkelijkheid kunnen maken.

OOK VOOR ONBEDRUKTE VERZENDZAKKEN VOOR KLEDING

PeroPack is natuurlijk uw nummer één plek voor bedrukte verzendzakken. Maar wist u dat wij ons assortiment ook onbedrukt aanbieden? Bent u op zoek naar blanco verzendzakken? Dan vindt u hier ons aanbod van alle verzendzakken, ieder in meerdere beschikbare maten.

 

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Ruime keuze en mogelijkheden
  • uitstekende service
  • Snelle levering
Right Menu Icon