• De scherpste prijzen
 • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
 • Snelle levertermijn
 • Eigen studio

Papieren zakken bedrukken

Papieren draagtassen bedrukken bij Peropack

Ondernemers gebruiken steeds vaker weer de “oude” draagtassen om hun producten in te verpakken en dat is goed voor ons milieu. Men kan er voor kiezen om de papieren zakken en tasjes 100% eco te gebruiken, maar de papieren zakken lenen zich ook goed om te laten bedrukken. Het is een ideale en goedkope manier om uw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen.

Bent u ook van plan om de overstap te maken naar papieren draagtassen en zakken, of moet u weer een nieuwe voorraad bestellen? Kijk dan eens rustig rond op onze website, dan kunt u tal van ideeën opdoen en zien wat er mogelijk is. Het bedrukken van papieren zakken en draagtassen kunt u ook bij ons laten doen, dat is wel zo makkelijk voor u: alles in één bestelling.

PeroPack is ruim 25 jaar werkzaam in de branche en onze medewerkers hebben ruime ervaring met cliënten uit diverse branches die hun draagtassen en papieren zakken bij ons laten bedrukken. Onze medewerkers kunnen een ontwerp voor uw draagtassen en papieren zakken maken, maar wij werken eventueel ook graag samen met uw marketing- of reclamebureau voor het bedrukken van de papieren draagtassen en zakken.

Bekijk onze webshop voor Bedrukte Papieren Zakken!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

papieren zakken bedrukken
gelamineerde zak

Bij PeroPack heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse wijzen waarop de tasjes en papieren zakken bedrukt kunnen worden. Het budget voor het bedrukken van de papieren zakken en tassen hangt mede af van het formaat en de door u gewenste kwaliteit en uitstraling of huisstijl.

 • Basic uitstraling: deze zakken bedrukken wij vaak met eenvoudige technieken en in een standaardkleur. Het zijn de papieren zakjes die gebruikt worden voor dagelijkse aankopen als bijvoorbeeld brood en levensmiddelen.
 • Luxe uitstraling: dit betreft de papieren draagtassen voor bijvoorbeeld de kledingbranche of juweliers. Hier wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende kleuren en gelamineerd papier.

Waar u ook voor kiest, wij kunnen het voor u realiseren. Wij leveren vakkundig en mooi bedrukte papieren draagtassen en zakken die uitstralen waar uw bedrijf voor staat.

PeroPack bedrukt uw papieren zakken en draagtassen

Zoals gezegd: met ruim 25 jaar ervaring kunt u het bedrukken van uw

bedrukte papieren draagtgasen

papieren verpakkingsmateriaal met een gerust hart aan ons overlaten; vakwerk door vakmanschap. Wij beschikken niet over een showroom en hebben ook geen vertegenwoordigers in dienst. Hierdoor houden wij onze kosten laag, waardoor wij onze cliënten een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

We vatten het het nog even voor u samen:

 • PeroPack is vakmanschap met ruim 25 jaar ervaring.
 • Veel keuze mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.
 • Snelle levering en een uitstekende (after) service.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen voor het bedrukken van uw papieren zakken en draagtassen? Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op via het formulier op deze website. U kunt bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor de aanschaf van onbedrukte papieren zakken en draagtassen.

 

 

Bekijk ons uitgebreid gamma (Bedrukte) Papieren Zakken!

contact

  Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, nieuwsberichten en acties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Right Menu Icon