• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Gepersonaliseerde tote bag

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een bodemvouw

Handvat

2 draaglussen van 50 x 2.5 cm

Materiaal

280gr katoen

Kleuren

ECRU of ZWART

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Deze gepersonaliseerde tote bags zijn voorzien van een bodemvouw en 2 lange draaglussen van 50 x 2.5 cm voor optimale draagcomfort.Een gepersonaliseerde tote bag creëert voor jouw naam zichtbaarheid en een verhoogde merkimago.
Een gepersonaliseerde tote bag wordt vervaardigt uit een hoogwaardige kwaliteitsvolle canvas daardoor is ze herbruikbaar, duurzaam en milieuvriendelijk.

Een gepersonaliseerde tote bag is zeer interessant voor jouw evenement, beurs of opendeurdag. Daarnaast kan ze als cadeau worden meegegeven in elke branche.

 

 

Lees meer over Gepersonaliseerde tote bag »»

Extra uitleg: Gepersonaliseerde tote bag

Deze gepersonaliseerde tote bags zijn voorzien van een bodemvouw en 2 lange draaglussen van 50 x 2.5 cm voor optimale draagcomfort. voorzien van 2 luxe canvas handvatten voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in 280grs. canvas. Een lange levensduur, gekoppeld aan een aantrekkelijk prijsniveau maakt deze gepersonaliseerde tote bag tot interessante reclametassen met een draagkracht van ca. 8kg.  De gepersonaliseerde tote bags zijn zeer leuke tassen die voor iedereen passen.

Tote bags laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks op bestaande tote bags uit voorraad. Een gepersonaliseerde tote bag wordt door middel van zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren en zijn leverbaar uit voorraad in 2 formaten en maar liefst 2 verschillende materiaalkleuren: zwart of ecru.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon