• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

flesverpakking

Beschrijving

Handvat

Voorzien van PP, katoen of satijnen koorden

Materiaal

130 tot 230grs. wit of bruin papier

Bedrukking

Offset druk

Min. oplage

250 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Uw flessen verpakken in luxe en stijl in een mooie papieren zakje met uw logo of gegevens? De draagtassen voor flessen kunnen wij creëren volgens uw smaak en naargelang de stijl én formaat van uw product.

Een enorme keuze aan bedrukking, afwerking, handvatten en formaten maken dit mogelijk. Voor het handvat hebt u ruime keuze: katoen of PP of satijnen lint, aangepast aan uw PMS opdrukkleuren. Het is ook mogelijk deze luxe flessentassen te lamineren: mat of blinkend.

Lees meer over flesverpakking »»

Extra uitleg: flesverpakking

Deze luxe flessen draagtassen zijn de meest luxueuze papieren tassen die verkrijgbaar zijn en die uw product en naamsbekendheid een extra elan geven. De papieren flessentassen voorzien worden van PP, katoenen  of satijnen koorden van +/-50 cm lang.

Luxe papieren flessentassen zijn verkrijgbaar in deze diktes: 130 tot 230 grs. papier. U kunt ervoor opteren om deze tassen onbewerkt te laten of af te werken met een mat of glans laminaat. De luxe papieren flessentassen kunt u laten bedrukken met uw eigen logo of kleurcode. Deze flessentassen kunnen bedrukt worden met 1 tot 4 kleuren of zelfs in full colour. Ook kan de bedrukking zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom naargelang uw wensen.

Uw logo kunt u extra laten opvallen door middel van embossingdebossingSPOT UV of hotstamp.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Rechtermenu pictogram