• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Faq

Peropack bestaat sinds 1991 en staat bekend om stipte leveringstermijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding .

Sinds 2012 hebben wij ons gespecialiseerd in ECO-vriendelijke verpakking zoals draagtassen uit R-Pet, Stonetassen etc. Onze specialiteit: kleine aantallen- korte leveringstermijn, grote aantallen- scherpe prijzen en bovenop prima service.

Dit gebeurt uiterst zelden. Na bestelling bezorgen wij u altijd een digitale proefdruk ter goedkeuring.

Indien het koord niet sterk genoeg is of u niet 100% tevreden bent over de afwerking, staan altijd tot uw dienst met een uitstekende service na verkoop om samen een oplossing te vinden.

ij bestellingen boven de € 2.500,- vragen wij een voorschot van 50%. Dit voorschot wordt gebruikt om het materiaal aan te kopen om de productie in gang te zetten (andere betalingscondities zijn bespreekbaar.)

Dit is afhankelijk van product, aantal opdrukkleuren en gewenste leveringstermijn. Wij kunnen meerdere soorten draagtassen en verpakkingen, ook gepersonaliseerd, al vanaf 100 stuks leveren.

U bent altijd welkom in onze showroom (op afspraak). Naar wens sturen wij u per post enkele stalen op, en bezorgen we u een offerte voor het gekozen model en de gewenste afmeting.
Ook kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen.

U mag rekenen op een uitgebreide offerte binnen de 24 uur.
Als wij nog vragen hebben over uw offerteaanvraag, sturen wij u een mail.

Bezoek onze webshop van onbedrukte draagtassen en verpakkingen, deze hebben wij in stock. Een deel van deze tassen kunnen wij zeer snel laten bedrukken met uw logo.

De leveringstermijn is afhankelijk van het gewenste product en kan variëren tussen 10 dagen en 14 weken. (Wij bieden ook een gamma producten met een leveringstermijn van 3 werkdagen.)

Wij bevestigen de leveringstermijn altijd op voorhand en houden u enkele dagen voor levering op de hoogte. Wij kunnen de leveringstermijn van 14 weken vanuit Azië verkorten, door de levering per vliegtuig te laten verzenden.

Onze voorkeur gaat uit naar een opmaak geheel in Illustrator.
Wij vragen u om logo’s aan te leveren in vectoren. Logo’s in jpg zijn niet bruikbaar.

De beelden (foto’s) graag los bijleveren op het ware formaat in 300 dpi. Alle letters moeten worden omgezet naar lettercontouren, zo hoeft u geen fonts bij te leveren. U mag ook aanleveren in Indesign. In dat geval vragen wij u om ook alle geïmporteerde beelden (logo’s, illustratie en foto’s) en fonts bij te leveren (pakket).

Meer informatie over het aanleveren van opdrukgegevens

Wij werken met meerdere fabrikanten in Europa en in Azië. De fabrikant waarmee wij samenwerken is afhankelijk van het product en van de gewenste leveringstermijn.

Right Menu Icon