• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Boodschappentas

Beschrijving

Handvat

2 vilten lussen van 50 x 2,5 cm

Materiaal

400 grs vilt

Kleuren

Lichtgrijs, donkergrijs of zwart

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

 

De vilten boodschappentas is een mooie luxe tas die voor iedereen past.

De boodschappentassen hebben een warme en luxe uitstraling. boodschappentassen in vilt worden vaak gebruikt in de retail en in de woon- en interieurbranche.

De vilten boodschappentassen kunnen hergebruikt worden, zijn duurzaam en zien er stoer en toch elegant uit.

Lees meer over Boodschappentas »»

Extra uitleg: Boodschappentas

Duurzame vilten boodschappentas voorzien van 2 luxe vilten handvat voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in 400grs. vilt. Een lange levensduur, gekoppeld aan een aantrekkelijk prijsniveau maakt deze vilten draagtas tot interessante reclametassen met een draagkracht van ca. 8kg.  De vilten boodschappentas zijn zeer leuke tassen die voor iedereen passen.

Vilt boodschappentas laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks op bestaande boodschappentassen uit voorraad. Een Vilten boodschappentas wordt door middel van zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren en zijn leverbaar uit voorraad in 2 formaten en maar liefst 3 verschillende materiaalkleuren: Lichtgrijs, donkergrijs of zwart

Voor ingekleurde vilt is de minimale oplage 300 stuks, leverbaar op 12 – 14 weken. Vanaf 300 stuks kunnen we deze booschappentas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, zelfs full colour print is dan mogelijk.

 

[hfcm id=”7″]

 

 


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon