• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Plastic wijntassen

Beschrijving

Handvat

Voorzien van 2 ingeknoopte katoenen of “tube” koorden , of uitgesneden handvat.

Materiaal

LDPE, MDPE of HDPE plastic met een dikte variërend van 70 – 180 mu. Wit, (semi)-transparant of ingekleurd waarbij alle kleuren mogelijk zijn.

Kleuren

1-4 kleuren of in full colour

Bedrukking

Zeefdruk / Flexodruk / Diepdruk / Offset

Min. oplage

500 Stuks uit VO. (optioneel 100 stuks) *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

PLASTIC WIJNTASSEN worden gemaakt van sterk plastic , leverbaar in verschillende kleuren en diktes. De plastiek wijntassen worden voorzien met 2 ingeknoopte katoenen, tube koorden of met een uitgestand handvat. Bij deze plastic wijntassen met katoenen koorden kan er ook met een extra drukknoop tussen de koorden voorzien worden. Deze tassen bedrukken tot en met 4 verschillende kleuren of  in full colour, op de voor- en achterzijde als helemaal rondom.

 

Lees meer over Plastic wijntassen »»

Extra uitleg: Plastic wijntassen

Heeft u supper snel of kleine oplages nodig bedruk of onbedrukt?  Wij hebben verschillende formaten op voorraad, onbedrukt of  worden deze op 10 werkdagen, en zelfs binnen 72 uur bedruk in 1 kleur geleverd.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon