• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Vilten schoudertas

Beschrijving

Handvat

De tassen zijn voorzien van een verstelbare schouderband

Materiaal

220 grs vilt

Kleuren

Lichtgrijs, donkergrijs of zwart

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Duurzame vilten schoudertassen met aangestikte vilten lussen voor een optimaal draagcomfort uitgevoerd met een drukknop en plastieken bodeminleg . Een lange levensduur, gekoppeld aan een aantrekkelijk prijsniveau maakt deze vilten shopper tot interessante reclametassen.

De tassen hebben een warme en luxe uitstraling. Draagtassen in vilt worden vaak gebruikt in de Retail en in de woon- en interieurbranche.

De vilt tassen kunnen hergebruikt worden, zijn duurzaam en zien er stoer en toch elegant uit.

Lees meer over Vilten schoudertas »»

Extra uitleg: Vilten schoudertas

Duurzame vilten draagtassen met aangestikte vilten lussen voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in 220grs. vilt met een drukknop en plastic bodeminleg.

Vilten schoudertassen zijn uit voorraad leverbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs en zwart. De schoudertassen worden voorzien van een verstelbare vilten schouderband in de kleur van het materiaal. Deze schoudertas kan vanaf 100 stuks op bestaande draagtassen uit voorraad gedrukt worden door middel van zeefdruk en bedrukt, in 1 tot 4 kleuren.

Heeft u liever een andere materiaalkleur? Voor ingekleurde vilt is de minimale oplage 2.000 stuks, leverbaar op 12 – 14 weken. Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, zelfs full colour print is dan mogelijk.

Vilt is een niet-geweven textielsoort die wordt vervaardigd door samenpersing van wol en is niet enkel stevig maar biedt een chiquere uitstraling.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon