• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Pillow boxes

Beschrijving

Uitvoering

Plano geleverd

Handvat

Uitgesneden handvat of zonder

Materiaal

140 - 230 grs papier

Kleuren

fullcolour

Bedrukking

Offset

Min. oplage

500 st *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Luxe verpakkingsdozen met uitgesneden handvat, perfect om kleinere producten te versturen zoals juwelen, dassen, zeep of babykleertjes.

Lees meer over Pillow boxes »»

Extra uitleg: Pillow boxes

Luxe kartonnen dozen zijn een stijlvolle en elegante manier om cadeaus en premiumproducten te verpakken, omdat ze plat kunnen worden opgeborgen en heel eenvoudig in vorm kunnen worden gemaakt, met elliptische eindafsluitingen en een gebogen kussenvorm.

Deze geschenkverpakkingen worden vaak gebruikt in succesvolle marketingcampagnes en worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van luxe goederen en geschenken, perfect om kleine artikelen zoals sieraden, dassen, cosmetica, zepen of babykleedwinkels op te slaan.

We kunnen deze dozen aanbieden in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Deze dozen zijn beschikbaar in verschillende diktes en maten. We kunnen 250 tot 500 gsm kartonnen dozen produceren. Ze zijn gemaakt van dik papier met veel mogelijke extra opties voor toegevoegde promotionele waarde.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon