• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Autolockbodem verzenddoos

Beschrijving

Uitvoering

De dozen worden plano aangeleverd met autolockbodem.

Materiaal

Bruin golfkarton

Kleuren

1 tot 4 kleuren

Bedrukking

Offset

Min. oplage

500 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Bent u op zoek naar verzenddozen die u veel tijd en handelingskosten zal besparen? Kies dan voor de Autolockbodem verzenddoos. De bodem wordt automatisch gevouwen bij het opzetten. Zo kan je die gemakkelijk en snel in elkaar zetten.

Daarnaast kan je die volledig personaliseren in alle gewenste maten.

Lees meer over Autolockbodem verzenddoos »»

Extra uitleg: Autolockbodem verzenddoos

Verzenddozen zijn uiterst interessant voor al wie een webshop of webwinkel uitbaat en producten online verkoopt. De buitenzijde van doos kan in full colour worden bedrukt met logo, afbeelding en/of tekst.

Deze dozen zijn voorzien van een autolockbodem, wat maakt dat ze erg snel in elkaar te zetten zijn. De bovenzijde is voorzien van een T-stukje aan de bovenzijde, welke in de zijkant kan worden geschoven. Hiermee sluit de doos netjes af.

Onze verzenddozen zorgen er voor dat de goederen die u opstuurt, veilig en snel hun bestemming bereiken. Ze worden gemaakt van golfkarton, die vangt de eerste schokken en stoten op. Ze voldoen wat formaat betreft aan de vereisten van de post.

De verzenddozen zijn mooi en gemakkelijk en herkenbaar met uw logo er op.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Right Menu Icon