• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Plastic verzendzakken voor schoenen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een enkele of dubbele plakstrip

Materiaal

COEX plastic, leverbaar in verschillende diktes

Bedrukking

Flexodruk / Diepdruk

Min. oplage

2000 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 10 werkdagen leveren. Vraag naar de bedrukkingsmogelijkheden

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen.

Met onze Europese productie kunnen wij deze producten in 6 – 8 weken leveren. Deze producten drukken wij vanaf rol waardoor het mogelijk is om deze tassen rondom te bedrukken.

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Deze plastic verzendzakken, zijn bekend onder de naam koerierszakken. Het coex plastic beschermd het product tegen weer en wind. De permanente plakstrip zorgt ervoor dat de artikelen veilig in de zak blijven, ideaal dus voor uw online aangekochte producten te versturen naar uw klant. Het materiaal van de verzendzakken is in diverse kleuren te leveren.

Lees meer over Plastic verzendzakken voor schoenen »»

Extra uitleg: Plastic verzendzakken voor schoenen

De verzendtassen worden gemaakt van COEX plastic wat uw artikelen beschermt tijdens de verzending. Het COEX materiaal is iedere Pantone kleur leverbaar.
Wij leveren deze unieke verzendtassen al vanaf 2.000 stuks.

De verzendzakken worden veel ingezet door webshops en postorderbedrijven. De verzendzakken zijn zeer geschikt voor het verzenden van kleding, apparatuur en overig textiel. Ook zijn de verzendzakken bestendig tegen vocht. Bent u op zoek naar een iets sterkere papieren verzendverpakkingen die precies door de brievenbus past, ook dat is mogelijk.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon