• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Plastic verzendtassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een enkele of dubbele plakstrip

Materiaal

COEX plastic, leverbaar in verschillende diktes

Bedrukking

Flexodruk / Diepdruk

Min. oplage

2000 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 10 werkdagen leveren. Vraag naar de bedrukkingsmogelijkheden

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen.

Met onze Europese productie kunnen wij deze producten in 6 – 8 weken leveren. Deze producten drukken wij vanaf rol waardoor het mogelijk is om deze tassen rondom te bedrukken.

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Uniek, laat uw klanten een echte thuiswinkel-belevenis ervaren, met deze unieke verzendtas.

Deze verzendtassen zijn de ideale combinatie tussen een plastic tas en een verzendzak. Een verzendtas heeft het model van een plastic tas met aan de onderzijde een plakstrip voor verzending.

Lees meer over Plastic verzendtassen »»

Extra uitleg: Plastic verzendtassen

Hebt u een webshop of een online winkel? Dan zijn deze verzendtassen ideaal voor u! De verzendtassen worden gemaakt van COEX plastic wat uw artikelen beschermt tijdens de verzending. Het COEX materiaal is iedere Pantone kleur leverbaar. Wij leveren deze unieke verzendtassen al vanaf 2.000 stuks.

Sommige van deze verzendtassen hebben een gewenst formaat dat geschikt is voor de brievenbus. Bent u op zoek naar een iets sterkere papieren verzendverpakkingen die precies door de brievenbus past, ook dat is mogelijk.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon