• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

PP Schoudertassen

Beschrijving

Uitvoering

Optioneel: klittenband sluiting

Handvat

Voorzien van een nylon webbing schouderband

Materiaal

140 of 160 grs. PP Woven, mat of glans gelamineerd

Bedrukking

Zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Een schoudertas voorzien van verstelbare band en een afsluitbare klep. De postmanbag is gemaakt van oersterk PP woven materiaal. Optioneel kan hier een klittenbandsluiting voorzien worden.

Lees meer over PP Schoudertassen »»

Extra uitleg: PP Schoudertassen

De pp schoudertassen zijn gemaakt van PP woven materiaal, wat een erg sterk materiaal is. Deze draagtassen zijn voorzien van een verstelbare nylon schouderband en een sluitklep met optioneel een klittenbandsluiting. Deze schoudertas is verkrijgbaar in wit en heeft een glanzende uitstraling.

PP schoudertassen hebben deze voordelen:

  • Oersterke tassen vervaardigd in PP Woven,
  • Voorzien van een verstelbare schouderband,
  • Voorzien van een sluitklep met optioneel een klittenbandsluiting.

Door het handig gebruik die deze schoudertassen aanbieden, de sterkte van het materiaal en de sluitklep zorgt ervoor dat uw klanten deze schoudertas meermaals zullen gebruiken dus wordt uw boodschap veelvuldig gezien.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Right Menu Icon