• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Sportdraagtassen

Beschrijving

Handvat

Voorzien van een draagkoord/trekkoord aan 1 of 2 zijden zodat deze gemakkelijk over de schouder of op de rug gedragen kan worden.

Materiaal

LDPE, MDPE of HDPE plastic met een dikte variërend van 70 – 180 mu.

Bedrukking

Flexodruk

Min. oplage

1500 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen.

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Draagtassen met koord, ook wel kitbag genoemd, zijn plastieken zakken met een bodemvouw en een dubbele koord uit katoen of synthetisch verstevigd met ijzeren oogje en karton.

Lees meer over Sportdraagtassen »»

Extra uitleg: Sportdraagtassen

Deze rugzak is een aanrader voor iedereen die iets duurzaams wil geven aan zijn klanten. Het kan vele malen gebruikt worden en is trendy en stevig. Als sporttas of strandtas is deze tas – de tas. U kunt de rugzak personaliseren met elke gewenste bedrukking. De rugzak wordt afgewerkt met een stevig koord, aanpassend aan de opdrukkleur. Te verkrijgen uit HDPE of LDPE folie in meerdere diktes.

Deze multi-functionele rugzak is al verkrijgbaar vanaf 1500 stuks.

Vul het formulier in en wij sturen u een passende prijsofferte.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon