• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Kraft ECO-look

Beschrijving

Uitvoering

Robuuste herbruikbare non-woven draagtas met ECO-look

Handvat

2 aangestikte stevige non woven draaglussen

Materiaal

Binnenzijde: 100 grs. non woven (leverbaar in 25 standaard kleuren) Buitenzijde: wit of bruin gerecycled kraft papier

Bedrukking

Zeefdruk tot 4 kleuren

Min. oplage

vanaf 100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Non woven Eco-bags zijn gemaakt van een combinatie tussen bruin gerecycled papier en duurzaam non woven. De buitenzijde van de tas is voorzien van het bruin gerecyclede papier voor een ultieme eco look. De binnenzijde is van zwart non woven materiaal voor extra draagkracht. Voorzien van 2 aangestikte stevige non woven draaglussen.

Lees meer over Kraft ECO-look »»

Extra uitleg: Kraft ECO-look

Deze Eco-bags zijn gemaakt van een combinatie tussen bruin gerecycled papier en duurzaam non woven. De buitenzijde van de tas is voorzien van het bruin gerecyclede papier voor een ultieme eco look. De binnenzijde is van zwart non woven materiaal voor extra draagkracht en door de 2 aangestikte stevige non woven draaglussen is deze draagtas meerdere malen te hergebruiken, dus meer reclame voor uw zaak.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Right Menu Icon