• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Kerst shoppers

Beschrijving

Handvat

2 pp woven lussen

Materiaal

PP woven

Kleuren

Wit en zwart

Bedrukking

Zeefdruk / Diepdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

De welgekende PP shoppers in kerst-uitvoering. Deze kersttassen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit en in verschillende afmetingen

Lees meer over Kerst shoppers »»

Extra uitleg: Kerst shoppers

PP Woven Tassen zijn zeer duurzaam en sterk. Dit is het eerste wat je opvalt als je deze tas vast houdt. Zelfs met al het gewicht van uw boodschappen zal de handgreep niet afscheuren en de bodem zal niet doorzakken.

Een PP Woven Tas is een unieke soort verpakking die gemakkelijk gevouwen kan worden en makkelijk opgeborgen kan worden. En het neemt weinig ruimte in. Het mooie is dat je ze ook kunt wassen in het geval u morst met sap of saus. Als het vies wordt dan kun je het vuil gemakkelijk er af schrobben. Daarom is het ideaal om langdurig te gebruiken.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon