• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Katoen – basic gekleurd

Beschrijving

Uitvoering

Standaard afmeting 37x42cm

Handvat

Voorzien van 2 lange lussen

Materiaal

140 gr katoen

Kleuren

Meerdere kleuren beschikbaar (wit, zwart, donkerblauw, geel, rood, grijs, groen, …)

Bedrukking

Zeefdruk tot 4 kleurendruk mogelijk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Katoenen draagtas met gekleurde achtergrond. Een echte blikvanger die veelvuldig kan hergebruikt worden! Een sterker, eco-vriendelijk en stijlvol alternatief voor de gewone shoppers !

Lees meer over Katoen – basic gekleurd »»

Extra uitleg: Katoen – basic gekleurd

De katoenen draagtassen zijn gemaakt van organisch of biologisch katoen. Door de perfecte afwerking en extra stevige kwaliteit van onze stoffen tassen kiezen steeds meer bedrijven voor een katoenen draagtas.

Kies uw gewenste draagtas uit onze afmetingen, kleuren en bedrukking met uw eigen logo, afbeelding en tekst opdruk om uw eigen gepersonaliseerde herbruikbare katoenen draagtas samen te stellen zodat u uw bedrijf, winkel of merknaam een eco-vriendelijke uitstraling geeft.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon