• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Jute Shopper

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een bodemvouw- en zijvouw

Handvat

2 ronde gevoerde katoenen lussen

Materiaal

13 x 13 psi naturel jute, Binnenzijde gelamineerd

Kleuren

NATUREL JUTE

Bedrukking

Zeefdruk

Min. oplage

afhankelijk van formaat (100 – 160 stuks) *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Jute shopper draagtassen zijn oersterk en milieuvriendelijk. Deze Jute draagtas is stevig en waterafstotend door de afwerking met PP gelamineerd. Optioneel (levering 12 weken); extra brede bodem, daardoor wordt deze jute draagtas ideaal bij take away, dit vanaf 500 stuks. De jute draagtassen en de lussen kunnen ook ingekleurd worden bij bestelling vanaf 2000 stuks.

Lees meer over Jute Shopper »»

Extra uitleg: Jute Shopper

Jute is een 100% natuurproduct en 100% biologisch afbreekbaar.

ECO Jute tassen zijn het milieuvriendelijke alternatief voor de PP shoppers (kunststof shoppers) bekend van de supermarkt. Jute draagtassen worden gemaakt van een unieke combinatie van het oersterke jute en het zachte van katoen. Deze twee natuurproducten maken de draagtassen zeer duurzaam en heeft een onmiskenbare eco-uitstraling.

Jute draden kunnen in verschillende bindingen worden geweven. Om deze Jute draagtas stevig en waterafstotend  te maken wordt het met PP gelamineerd.

 


Minimum oplage

Minimum oplage 100st.: deze kleine oplage worden op bestaande draagtassen te kiezen uit 3 afmetingen gedrukt met PMS-kleuren aan voor- en achterzijde en niet aflopend. Ook kunnen sommige raster en/of sluitwerken een probleem vormen. Kleine oplages met levering 3 à 10 werkdagen zijn mits meerprijs. Uit voorraad beschikbare afmetingen: 30+20x30cm, 45+17x40cm, 40+15x30cm

Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, de levertijd is dan ca. 13 – 14 weken. Voor ingekleurd jute is de minimale oplage 2.000 stuks.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon