• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Katoenen rugzak

Beschrijving

Handvat

Voorzien van 2 trekkoorden en 2 eyelets

Materiaal

180gr katoen

Kleuren

Ecru

Bedrukking

Zeefdruk tot 4 kleuren mogeijk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Handige rugzak, snel opgeborgen, ademend en wasbaar. De ideale rugzak voor uw winkel/merk bedrijf door de degelijkheid van katoen!

Lees meer over Katoenen rugzak »»

Extra uitleg: Katoenen rugzak

Ideaal om herbruikt te worden als turnzak, sportzak of handige rugzak! Deze katoenen rugzakken zijn degelijk, ademend en wasbaar en daardoor lang herbruikbaar door uw klanten, wat extra reclame betekent. Kies uw gewenste katoenen rugzak met bedrukking met uw eigen logo, afbeelding en tekst opdruk om uw eigen gepersonaliseerde herbruikbare katoenen rugzak samen te stellen zodat u uw bedrijf, winkel of merknaam een eco-vriendelijke uitstraling geeft.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon