• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

webshop VERPAKKINGEN Verzenddozen

Beschrijving

Uitvoering

klep voorzien van dubbele plakstrippen met een perforatiestrook

Materiaal

enkellaags golfkarton , (FSC®-PAPIER) , omplakt wordt voor een luxe afwerking

Kleuren

1-4 PMS kleuren als in fullcolour

Bedrukking

Flexodruk / offsetdruk

Min. oplage

500 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 10 werkdagen leveren. Vraag naar de bedrukkingsmogelijkheden

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen.

Met onze Europese productie kunnen wij deze producten in 6 – 8 weken leveren. Deze producten drukken wij vanaf rol waardoor het mogelijk is om deze tassen rondom te bedrukken.

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Luxe express verzenddozen,
Deze luxe verzenddozen met enkellaags golfkarton uit FSC®-PAPIER wat omplakt wordt voor een luxe afwerking en zijn op de klep voorzien van dubbele plakstrippen met een perforatiestrook en kunnen deze dozen hergebruikt worden voor retourzendingen. Zodra de doos wordt geopend door de perforatiestrook blijft de eerste gedeelte van klep aan de doos vast zitten. Mocht het artikel toch niet bevallen, kan de klant de 2de plakstrook gebruiken om de doos weer dicht te maken en te versturen. deze worden plano geleverd, waardoor deze weinig opslagruimte in beslag nemen. Deze dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten tot luxe verzenddozen. Vanaf 500 stuks produceren wij de Luxe verzenddozen in elk gewenst formaat en dikte. Standaard worden de dozen omplakt met wit, bruin of zwart papier.

Lees meer over webshop VERPAKKINGEN Verzenddozen »»

Extra uitleg: webshop VERPAKKINGEN Verzenddozen

Deze Luxe verzenddozen worden bedrukt d.m.v. offset. en kunnen rondom bedrukt aan de binnen- en buitenzijde bedrukt worden. in elke gewenste kleur of ontwerp bedrukt worden. De dozen kunnen in zowel PMS kleuren als in fullcolour bedrukt worden. Ze zijn ook te werken met een hotstamp of embossing/debossing. Vraag naar de mogelijkheden een vrijblijvende een offerte aan of neem contact met ons op.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Right Menu Icon